Stegt kyllingebryst

Serveret med eksotisk pæretranebærsalat

Det skal du bruge:
Ca. 800 g kyllingefileter,
1 spsk. smør,
1 spsk. olivenolie,
salt, peber.

Sovs:
1 dl hønsebouillon,
¼ l piskefløde,
evt. kulør,
salt, peber,
ribsgelé.

Salat:
½ icebergsalat,
4 pærer,
100 g soltørrede tranebær,
citronsaft.

Tilbehør:
1-1½ kg kartofler.

Sådan gør du:
Skræl kartoflerne og kog dem møre i vand tilsat salt.

Dup kyllingefileterne tørre. Brun dem i fedtstoffet ved god varme, ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middel og steg yderligere 6-7 min. på hver side til gennemstegt. Tag dem af panden og hold dem varme.

Sovs:
Kog panden af med bouillon. Tilsæt fløde og evt. lidt kulør. Lad det småkoge 5 min. Smag til med salt, peber og ribsgelé.

Salat:
Snit skyllet, tørret iceberg i strimler. Halver pærerne, fjern kernehus og skær i både. Dryp lidt citronsaft over. Bland iceberg, pære og tranebær.

Tilberedningstid: Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 40 min.