Teriyaki-kylling

Lækre kyllingelår med teriyaki-sauce og risnudler

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

2 x 900 g ferske kyllingelår
4 spsk. teriyaki-sauce (eller sojasauce)
1½ spsk. honning
1 spsk. olie

Tilbehør:

250 g risnudler
200 g grønne bønner (frost)
400 g ærter (frost)
4 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sojasauce
1 hakket rød chili (med eller uden kerner)

Prøv også: Bøf og salat med mango

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 210°. Rør teriyaki-sauce, honning og olie sammen. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og pensl dem med teriyaki-blandingen. Sæt fadet i den varme ovn i ca. 30 min., eller til kødet netop er gennemstegt.

Tilbehør:

Tilbered nudler, bønner og ærter efter anvisningen på emballagerne. Rør chili- og sojasauce sammen og vend blandingen med de afdryppede nudler. Vend til slut den friske chili og de kogte grøntsager i.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Kokosmælk-suppe med rejer