Fredag d. 14. september 2012 - af Pia Friis Andreassen
Teriyaki-kylling
Lækre kyllingelår med teriyaki-sauce og risnudler

4 personer
Det skal du bruge:
2 x 900 g ferske kyllingelår
4 spsk. teriyaki-sauce (eller sojasauce)
1½ spsk. honning
1 spsk. olie
Tilbehør:
250 g risnudler
200 g grønne bønner (frost)
400 g ærter (frost)
4 spsk. sød chilisauce
1 spsk. sojasauce
1 hakket rød chili (med eller uden kerner)
Prøv også: Bøf og salat med mango
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 210°. Rør teriyaki-sauce, honning og olie sammen. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og pensl dem med teriyaki-blandingen. Sæt fadet i den varme ovn i ca. 30 min., eller til kødet netop er gennemstegt.
Tilbehør:
Tilbered nudler, bønner og ærter efter anvisningen på emballagerne. Rør chili- og sojasauce sammen og vend blandingen med de afdryppede nudler. Vend til slut den friske chili og de kogte grøntsager i.
Tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Kokosmælk-suppe med rejer