Torsdag d. 26. august 2010 - af Diætist Lisa Bolting
Thai-marineret kyllingebryst
Lækker kyllingeret

(4 personer)
Det skal du bruge:
500 g kyllingefileter
2 stilke citrongræs
2 spsk. ketjap manis
eller østerssauce
2 spsk. honning
2 fed hvidløg
1 cm ingefærrod
Grillspid
Tilbehør
Fx nudelsalat
Sådan gør du:
Bland en marinade af fintsnittet citrongræs, ketjap manis, honning, presset hvidløg og revet ingefærrod. Hæld marinaden i en frysepose og læg kyllingefileterne heri. Lad dem marinere i mindst 30 min. i køleskabet - og gerne natten over. Træk fileterne på spid og grill dem i ca. 10-12 min. Vend dem hyppigt under stegningen.
Energi pr. portion
183 kcal / 762 kJ
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 10 g
Protein: 26 g
Kostfibre: 1 g
Prøv også: Tarteletter med kylling og asparges