Lørdag d. 14. juli 2012 - af Kim Gravenhorst
Wokkylling i jordbær
Kylling i en skøn jordbær og asparges-blanding

4 personer
Det skal du bruge:
Jordbær og peberfrugter:
600 g jordbær
3 gule peberfrugter
2 spsk. hakket persille
2 spsk. olivenolie
6 spsk. sojasauce
1-2 spsk. sød chilisauce
Kylling og asparges:
600 g kyllingebryst
i strimler
300 g grønne asparges
1 spsk. olie
¼ dl sojasauce
Jordbær og peberfrugter Grill peberfrugterne i ovnen, til de begynder at blive brændte. De skal vendes et par gange undervejs. Pil skallen af dem, når de er kølet af, og fjern kernerne. Skær frugtkødet i mindre stykker. Nip jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Bland jordbær, peberfrugt og persille i en skål. Rør soja, chilisauce og oliven-olie sammen, hæld det op i skålen til jordbærrene og vend det hele sammen.
Kylling og asparges:
Skær aspargesene i mindre stykker. Opvarm en wok eller en dyb pande og hæld olien i. Tilsæt kødet og svits det i et minuts tid. Tilsæt derpå aspargesene og svits det hele i endnu et minut. Tilsæt sojasauce og vend det hele sammen.
Anret kylling og asparges med jordbærblandingen og servér.
Skønne jordbær: