Wokret

Lækker wokret med kylling i karry.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
Ca. 650 g kyllingefileter
250 g nudler (gerne fuldkornstypen)
4 gulerødder
200 g rød pebersnack
1 bdt. forårsløg
2 spsk. olie
1 spsk. mild karry
1½ dl hønsebouillon
Sojasauce

Lav også: Rollmops

Sådan gør du:
Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Skær kyllingefileterne i strimler på tværs af fibrene. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Befri pebersnackene for kerner og hinder og skær dem i stave. Rens forårsløgene og skær dem i stave. Varm en wok op, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. olie. Rist kyllingekødet heri under omrøring i 2½ min. Tag det op af wokken.

Tilsæt resten af olien. Rist gulerødderne i 1 min. Tilsæt derpå karry og pebersnacks og lad det riste med i 20 sek. Hæld bouillon på og varm den hele op. Tilsæt kød og forårsløg og varm det hele igennem. Smag retten til med sojasauce. Servér retten med kogte nudler.

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.