Opskrifter
Fyldt avocado med tun
13. februar Af Lene Hansson. Foto Jesper Glyrskov.
Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

2 personer
Fyldt avocado:
240 g avocado
210 g tun i vand
120 g kogt æg
30 g mayonnaise
75 g bladselleri
30 g rødløg
10 g dild + lidt til pynt
10 g citronsaft
2 g salt
Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer, som en lækker forret.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fremgangsmåde:
Halvér avocadoerne og fjern stenene.
Hæld vandet fra tunen og kom tunkødet i en stor skål.
Hak æggene i små tern og bland dem sammen med tunkødet.

Læs også
Kyllingesalat med mango og avocado
Skær bladselleristængler og rødløg i små tern.
Bland herefter alle ingredienserne undtagen avocadoerne sammen.
Fyld avocadoerne med blandingen og pynt med en dildkvist på toppen.
Kcal pr. person: 553
Fedt: 60 %
Protein: 27 %
Kulhydrat: 13 %