Opskrifter
Gnocchi med brunet smør
16. april Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Fabricius Tegner.
Gnocchi er en italiensk pasta lavet af kartofler, der smager helt vidunderligt! Når du rister gnocchi på panden, får de en sprød skorpe og en luftig konsistens indeni. Opskriften indeholder en sauce af brunet smør og salvie samt en råkostsalat.

4 personer
Gnocchi med brunet smør:
500 g gnocchi
75 g smør
1 håndfuld salvie
3 fed hvidløg
250 g champignoner
1 usprøjtet citron
Parmesan
Salt og peber
Råkostsalat:
5 gulerødder
½ spidskål
1 tsk. sukker
Fremgangsmåde:
Kog gnocchi 2-3 minutter i letsaltet vand.
Smelt smør ved lav varme på en pande med høje kanter eller i en gryde. Steg salvieblade, presset hvidløg og champignoner i kvarter i smørret ved middel varme et par minutter.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vend de afdryppede gnocchier på panden. Rist dem gyldne i 7-10 minutter. Drys citronskal (gem saften til råkostsalaten) og revet parmesan over.
Smag til med salt og peber.
Råkostsalat: Riv gulerødder og spidskål groft. Smag til med citronsaft og sukker.

Læs også