Opskrifter
Kaffetrøfler
30. marts 2021 Opskrift: Lisa Hvidt, Camilla Biesbjerg Markussen, Beagle Iuel-Brockdorff, Julie Hey, Kristina Marckmann, Mai Knauer, Camilla Zarah Lawes, Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Aller Media, Betina Hastoft, Jette Ladegaard, Carina.
Med denne opskrift får du cirka 60 kaffetrøfler. Vend dem i knuste makroner for et flot og smagfuldt resultat.

Kaffetrøfler:
1½ dl fløde
2 spsk. instant kaffe
500 g mørk chokolade
½ dl kaffelikør (f.eks. Kahlua)
200 g makroner
Fremgangsmåde:
Varm fløde og kaffe op i en gryde ved svag varme.
Hak chokoladen groft, og læg den i en skål over vandbad.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hæld den varme fløde i skålen, og rør, til chokoladen er smeltet, og blandingen er ensartet.
Lad blandingen køle af ved stuetemperatur i ca. 20 minutter.
Rør kaffelikør i blandingen, og stil den herefter i køleskabet i 2-3 timer, til trøffelmassen er fast.
Knus makronerne.
Tril trøffelmassen til små kugler og rul dem i de knuste makroner.

Læs også