Carstens hemmelige opskrift: Danmarks bedste romkugler

Sådan laver du Danmarks bedste romkugler:
Romkugler:
Wienerbrød, mazarinbund og kakaopulver røres sammen med en spartel på røremaskine og sættes på køl, til det har en fast konsistens – eventuelt natten over.
Ganache:
Rør den mørke chokolade op med kogende fløde og køl det ned natten over.
Dagen efter:
Bland ganache, rom, Nutella og romessens efter smag og rør det godt sammen med romkuglemassen på en røremaskine med en spartel.

Lækre romkugler
Sprøjt massen ud på bagepapir eller plastik i små toppe a ca. 50 g og sæt dem på frost, til de er faste i konsistensen.
Rul romkuglerne runde i ægte mørk chokolade, som er tempereret over vandbad.
Pynt til sidst med chokoladekrymmel og flydende karamelchokolade.
Lad de færdige romkugler blive helt kolde før servering.
Levering til døren:
Hvis du vil smage en af Carstens romkugler, leverer han til hele landet. Webshoppen www.noerreaabybageri.dk er snart klar. Du kan også læse mere på deres Facebook-side her.
