Kage og dessert

Æble-pandekager med chokoladesauce

6. februar 2009 af Tekst og foto af Weight Watchers
Pandekager med et strejf af æble

Opskrift på æble-pandekager med chokoladesauce

Det skal du bruge:
2¾ dl hvedemel,
2 tsk. bagepulver,
3 spsk. sukker,
1 æg,
1¼ dl letmælk,
¾ dl danskvand,
2 mellemstore æbler,
1 spsk. olie,
35 g mørk chokolade,
½ dl fløde, 9 %.

Pandekager med blåbærhonning

Sådan gør du:
Bland mel, bagepulver og sukker. Tilsæt æg, mælk og danskvand og rør, til dejen er jævn. Skræl og riv æblerne og bland det i dejen. Lad dejen hvile i ca. 15 min. Varm olien i en stegepande og bag 12 pandekager. Hak chokoladen groft. Varm fløden i en gryde og smelt chokoladen i fløden. Dryp chokoladen over pandekagerne.

Chokoladekage med mascarponecreme

Sponsoreret indhold