Kage og dessert

Bacon-is

8. november 2016 af Redaktionen
Bacon-is lyder måske mærkeligt i de flestes ører, men giv det lige en chance. Det er altså virkelig lækkert! Få opskriften her.
Ingredienser
3 æggeblommer
150 g sukker
2 dl mælk
2 dl piskefløde
6 skiver bacon

Fremgangsmåde:

Opskriften er til 4 personer.

Steg baconet, som du kan lide det, og skær det i mindre stykker.

Bland mælk og fløde og tilsæt baconstykkerne. Lad det gerne stå natten over.

Pisk æggeblommer og sukker kraftigt i en skål, der tåler varme.

Varm mælke-/flødeblandingen op til kogepunktet. Hæld den forsigtigt over de piskede æg under konstant piskning.

Hæld blandingen i en ismaskine eller sæt den i fryseren. Hvis du bruger fryser, skal du røre i isen cirka hver halve time (til det er helt frossent) for at undgå iskrystaller.

Velbekomme!

Denne opskrift er fra bogen "Alt bliver bare bedre med bacon".

Sponsoreret indhold