Kage og dessert
Bagte æbler med mandler
18. januar 2013 af Kim Gravenhorst. Foto: Jacob Ljørring
Lille nem og sød dessert med bagte æbler, sirup og mandler.

BAGTE ÆBLER MED MANDLER TIL 4 PERSONER
4 faste æbler
2 spsk. sukker
½ spsk. stødt kanel
4 spsk. mandelsplitter
4 spsk. rosiner
4 spsk. ahornsirup
Skræl æblerne og stik kernehuset ud.
Bland sukker og kanel og rul æblerne i blandingen.
Sæt æblerne i en bradepande med bagepapir og fyld dem med mandelsplitter og rosiner.
Bag æblerne i ovnen ved 175° i ca. ½ time.
Servér dem overhældt med ahornsirup.
Energi pr. portion
244 kcal / 1019 kJ
Fedt: 6 gram
Kulhydrat: 41 gram
Protein: 3 gram
Kostfibre: 4 gram
Slank med kager?
Skal du passe lidt på vægten, så undgå at det bliver for surt. Prøv en af de 10 opskrifter på lækre og sunde kager og desserter fra Slankeklubben i galleriet nedenfor.