Chokoladekage uden sukker og gluten

Det skal du bruge til din chokoladekage uden sukker og gluten
300 g dadler
200 mandler
3 spsk. ren kakaopulver
75 g kokosolie
2 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. kanel
½ knsp. salt
6 æg
Pynt til chokoladekage
Hakkede hasselnødder
Prøv også vores sunde chokoladekage til Dukan Kuren
SUNDT SØDT

Bogen "Sundt sødt - sunde søde sager til hele familien" af Pia Krøyer byder på opskrifter, der bl.a. er velegnede for diabetikere og glutenallergikere.
Fotos: Line Falck, Politikens Forlag
128 sider, vejl. pris 200 kr.
Fremgangsmåde til chokoladekage uden sukker og gluten
Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og kør dejen til en jævn masse.
Beklæd en rund form med bagepapir.
Fordel dejen i formen og drys med grofthakkede hasselnødder på toppen.
Bag ved 175 grader i cirka 40 minutter.
Tip:
Tilsæt saft og fintrevet skal af en usprøjtet appelsin eller prøv at komme skiver af pære i, som sættes helt tæt side om side i dejen, inden den bages.
Kagen kan holde sig 3 dage i køleskab. Den er også velegnet til at fryse og kan nemt tages frem, hvis der kommer uventede gæster.
Prøv også at bage din chokoladekage i muffinforme i ca. 25 minutter. Skal dine chokolademuffins være ekstra lækre, kan du give dem en frosting af neutral flødeost, Sukrin melis og kakao og drysse med hakkede hasselnødder.

Har du svært ved at undvære søde sager, så er disse hæfter lige noget for dig.
Download minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1, 2 og 3 - med lækre opskrifter på sukkerfri kager og desserter.
Pris: 19 kr.

I galleriet kan du finde masser af kager og desserter, der er næsten sukkerfri...
Opskrifter på næsten sukkerfri kager
