Kage og dessert

Chokoladetrøfler

28. september 2012 af Pia Krøyer
Skønne og sunde chokoladebidder uden sukker, gluten, mælk og æg

25-30 stk.

Det skal du bruge:

500 g tørrede dadler
3 spsk. ren kakaopulver
2 spsk. kokosolie
2 spsk. kokosmel
1 knsp. havsalt

Drys:

Ren rå kakaopulver

SUNDT SØDT

Bogen "Sundt sødt - sunde søde sager til hele familien" af Pia Krøyer byder på opskrifter, der bl.a. er velegnede for diabetikere og glutenallergikere.
Fotos: Line Falck, Politikens Forlag
128 sider, vejl. pris 200 kr.

Sådan gør du:

Udsten dadlerne og udblød dem i varmt, kogt vand i en skål i et par timer. Hæld vandet fra dadlerne. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør, til det bliver en lind masse.
Tril dejen til små mundrette kugler og rul dem i lidt kakaopulver. Lad dem hvile i køleskabet i 30 minutter, før de serveres.

Tip:

Opbevar chokoladetrøflerne i køleskabet. Her kan de holde sig i tre-fire uger, men de er helt sikkert spist inden!

I galleriet nedenfor kan du finde masser af kager og desserter, der er næsten sukkerfri...

Har du svært ved at undvære søde sager, så er disse hæfter lige noget for dig.
Download minimagasinerne "Sødt uden sukker" nr. 1, 2 og 3 - med lækre opskrifter på sukkerfri kager og desserter.
Pris: 19 kr.

Sponsoreret indhold