Kage og dessert
Citronmuffins
19. april 2011 af Pia Friis Andreassen
Skønne citronmuffins med påskeæg.

8-10 stk.
Det skal du bruge:
Dej: 125 g blødt smør,
125 g sukker, 2 æg (str. M/L),
150 g hvedemel, ½ tsk. bagepulver,
100 g hakkede valnøddekerner,
saft og finthakket skal af
½ usprøjtet citron.
Pynt: 100 g florsukker, 4 spsk.
kogende vand, mini-chokolade,
påskeæg.
Sådan gør du:
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt æggene ét ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det med valnøddekerner samt citronsaft og -skal. Rør melblandingen sammen med smørsukkerblandingen.
Fyld dejen i muffinforme (fyld ca. ¾ op) og bag kagerne midt i en 190° varm ovn i 16-18 min. Tjek med en dejnål, om de er gennembagte. Lad kagerne afkøle helt.
Pynt: Rør florsukker og vand sammen. Fordel glasuren på toppen af kagerne og sæt straks påskeæg i glasuren.