Kage og dessert

Espresso Muffins

2. maj 2012 af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Inge Skovsdal
Dejlige muffins med espresso

Ca. 12 stk.

Det skal du bruge:

125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g marcipan
2 tsk. instant espresso
2 spsk. kogende vand
½ dl cremefraiche 18 %
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Espresso-creme:

1 spsk. instant espresso
1 spsk. kogende vand
250 g mascarpone eller
anden flødeost
125 g flormelis
12 chokoladekaffebønner

Sådan gør du:

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen.

Rør revet marcipan i dejen og rør, til massen er cremet .Opløs espresso i kogende vand og rør det i dejen sammen med cremefraiche.
Vend hvedemel og bagepulver i dejen. Fordel dejen i muffinformene. Bag kagerne i ca. 20 min. ved 175°.

Lad dem afkøle på en bagerist.

Espresso-creme:

Opløs espressoen i kogende vand og lad det køle af. Rør espresso, mascarpone og flormelis sammen og lad cremen hvile, mens kagerne køler helt af.

Pynt kagerne med espressocreme og chokoladekaffebønner.

Sponsoreret indhold