Espresso Muffins

Ca. 12 stk.
Det skal du bruge:
125 g smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g marcipan
2 tsk. instant espresso
2 spsk. kogende vand
½ dl cremefraiche 18 %
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Espresso-creme:
1 spsk. instant espresso
1 spsk. kogende vand
250 g mascarpone eller
anden flødeost
125 g flormelis
12 chokoladekaffebønner
Sådan gør du:
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen.
Rør revet marcipan i dejen og rør, til massen er cremet .Opløs espresso i kogende vand og rør det i dejen sammen med cremefraiche.
Vend hvedemel og bagepulver i dejen. Fordel dejen i muffinformene. Bag kagerne i ca. 20 min. ved 175°.
Lad dem afkøle på en bagerist.
Espresso-creme:
Opløs espressoen i kogende vand og lad det køle af. Rør espresso, mascarpone og flormelis sammen og lad cremen hvile, mens kagerne køler helt af.
Pynt kagerne med espressocreme og chokoladekaffebønner.