Kage og dessert

Franske makroner (Macarons)

30. juli 2014 af Lars Juul, chefkonditor på La Glace, foto: Martin Tanggaard, video: Frankly Web
Uhm! Sæt tænderne i søde, franske fristelser

Opskrift på franske makroner (macarons)

250 g mandelmel
450 g flormelis
200 g æggehvider
10 dråber rød farve
3 dråber blå farve
50 g sukker

PRØV OGSÅ: La Glace: Sommeris med frugt

Fremgangsmåde til franske makroner (macarons)

Pisk æggehviderne til en marengs med rød og blå farve samt sukkeret. Bland den med mandelmelblandingen.

Sprøjt makronmassen ud på en plade med bagepapir i 5-kronestore klatter. Bag makronerne i 2 min. ved 185°. Sæt derpå ovntemperaturen ned til 130° og bag makronerne i endnu ca. 16 min.

Skær makronerne igennem efter afkøling og læg f.eks. et lag mørk skovbær-puré eller -syltetøj imellem de to halvdele.

PRØV OGSÅ: La Glace: Danmarkskage

Lav de fineste kager

Mangler du en smuk kageopsats, søde muffinsforme, elegant kagepynt eller spiselig glitter og glimmer?

Her finder du alt det, du skal bruge for at lave de smukkeste kager. Klik HER >>

(Indeholder affiliate links)

SE VIDEO: Mød chefkonditoren Lars Juul og hør historien om Conditori La Glace og få et par bagetip.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årets top 10 kager

Årets top 10 kager

Sponsoreret indhold