Fruitilicious cupcakes

Det skal du bruge:
Appelsinsaft:
4-5 friske appelsiner eller 3,5 dl appelsinjuice
Appelsincreme:
250 g palmin
125 g saltet smør
1 kg flormelis
200 g flødeost
1¾ dl indkogt appelsinsaft
Skal fra 3 usprøjtede appelsiner
Korn fra 1 vaniljestang
Eventuelt en sjat Grand Manier

Signe Ebdrup
Passionsfrugt-kage:
(12 cupcakes eller 48 mini-cupcakes)
1 tsk. natron
1 spsk. æblecidereddike
110 g palmin
287 g sukker
2 æg
1½ dl kærnemælk
1 dl passionsfrugtsaft, friskpresset
og sigtet, + 6 spsk. til at dryppe kagerne med
223 g mel
1 tsk. salt
Prøv også Stefans Hindbærsnitter
BLÅ BOG
Signe Ebdrup er 25 år og bor i Højby på Fyn sammen med sin lille hund - lige ved siden af sin mor og bonusfar. Hendes kæreste bor i Albertslund på Sjælland. Signe er netop startet som farmakonom-elev i Odense. Og så bruger hun meget af sin fritid på musikstedet Kansas City i Odense, hvor hun arbejder som frivillig. Og så elsker hun at bage.
- Det er jo skønt at stå med det færdige resultat og bare have en rigtig god mavefornemmelse, siger Signe.
Hun er så glad for at bage, at hun sammen med sin mor har en lille webshop, hvor de to tager imod bestillinger af alle slags kager - helt efter kundernes ønsker. Cupcakes af alle slags er dog helt klart favoritterne.
Signe blev kontaktet af DR1 og tilbudt at deltage i Den Store Bagedyst, netop fordi de havde set Signes mange flotte og lækre kager på hjemmesiden.
- Det er jo bare en hobbyvirksomhed, men da jeg jo altså rigtig godt kan lide at bage, tænkte jeg, at det kunne være en sjov oplevelse - og det har det været. Jeg har selv opfundet opskriften på disse cupcakes, da jeg er helt vild med passionsfrugt og derfor har eksperimenteret med at få smagen rigtigt frem i kagerne. Jeg er selv helt vild med mit endelige resultat. Det er nogle lækre og friske kager.
Se Signes webshop: www.kagedaasen.dk
Sådan gør du:
Pres appelsinerne og kog saften ind til cirka det halve ved svag varme.
Appelsincreme:
Rør palmin, smør og flødeost sammen til en ensartet masse.
Bland resten af ingredienserne i lidt ad gangen.
Passionsfrugt-kage:
Rør palmin og sukker sammen til en ensartet masse.
Rør herefter æggene i og pisk grundigt.
Rør resten af ingredienserne i, lidt ad gangen.
Bland natron og eddike sammen. Når det er bruset af, blandes det forsigtigt i dejen, der fordeles i 12 forme og bages ved 185º i cirka 22 minutter. Når kagerne er let afkølet, prikkes de med en tandstikker og dryppes med frisk passionsfrugt-saft. Appelsincremen sprøjtes på de afkølede kager med en stjernetylle, størrelsen bestemmer du selv.
Tip:
Prøv at lave kagerne som mini-cupcakes, de er enormt nuttede. Og med lidt blomster og glimmer bliver det hurtigt små, fine
prinsessekager.