Kage og dessert

Gammeldags pebernødder fra La Glace

22. december 2016 Joan Andersen
I anledning af julen deler chefkonditor Lars Juul fra La Glace ud af sin bedste opskrift på pebernødder. De er himmelske - og så er de tilmed lette at lave!

Gammeldags pebernødder fra La Glace

Ca. 100 stk.

1 æg

175 g sukker

2 spsk. fløde

250 g mel

1 nip hjortetaksalt

½ tsk. stødt kanel

½ tsk. stødt hvidt peber

½ tsk. stødt ingefær

100 g smør

La Glace giver dig her opskriften på deres vaniljekranse

Fremgangsmåde

Æg, sukker og fløde piskes sammen til en homogen æggesnaps.

Mel, hjortetaksalt og krydderier tilsættes, hvorefter smørret smuldres i.

Bland dejen, til den er ensartet, og sæt den i køleskab i et par timer.

Arbejd dejen igennem og tril den ud til lange pølser. Skær disse i ca. 100 små bidder i alt. Tril bidderne til kugler og sæt dem på en plade med bagepapir.

Bag pebernødderne ved 190° i ca. 12 min.

Sprøde klejner fra La Glace

Prøv også disse 16 julede opskrifter med kanel:

16 opskrifter med kanel

Sponsoreret indhold