Kage og dessert
Halloween-snacks: Kirkegårdens mareridt
24. oktober Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen. Foto: Castus.dk
Med bare 4 ingredienser kan du skabe de perfekte små halloween-snacks, som vil egne sig perfekt til Halloweenfesten og skabe masser af (u)hygge.

4 personer
4 spøgelser
4 frugtstænger med figen
8 rosiner
Kokosmel
Chokolade (30 g til begge opskrifter)
Glasur
4 gravsten
4 skiver frugtrulle (efter eget valg)
Chokolade (se mængde ovenfor)
Glasur
Sådan gør du
4 spøgelser
- Tril stængerne til “ukurante” kugler og vend dem i smeltet chokolade.
- Drys med kokosmel, inden chokoladen størkner.
- Sæt kuglerne på køl.
- Sæt rosiner på som øjne. Lav en lille pupil i hver rosin med lidt glasur.
- Lad spøgelserne “sætte sig” på køl.
- De færdige spøgelser opbevares på køl i en lufttæt beholder.
4 gravsten
- Skær skiver af frugtrullen og mas disse i ønsket størrelse, vend dem et par gange på et skærebræt, så de ikke klistrer fast.
- Skær en lige bund og form siderne med fingrene.
- Vend stenene i smeltet chokolade og lad disse størkne på køl.
- Skriv RIP med glasur hældt i en frostpose og et lille hul klippet i spidsen.
- Lad stenene sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet.