Karamelsnitter

Fremgangsmåde:
Kiksebund:
Pisk smør, brun farin, vaniljesukker og salt til en cremet masse.
Rør mel i.
Tryk kagen godt ud i et lille, ovnfast fad (ca. 18 x 25 cm), der er beklædt med bagepapir.
Stil kiksebunden køligt i 20 minutter, og varm ovnen op til 175° varmluft.
Karamelfyld:
Opvarm kondenseret mælk, sirup og smør i en gryde til kogepunktet. Lad det simre ind til en gylden karamel ved middel varme i ca. 10 minutter.
Bland kokosmel i.
Fordel karamelfyldet oven på den kolde kiksebund, og tryk peanuts fast i overfladen.
Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad den afkøle helt i ovnfadet.

Bradepandesnegle med karamel
Overtræk:
Smelt hakket chokolade over vandbad.
Rør den varme chokolade med knuste cornflakes, og overtræk den afkølede kage.
Drys flagesalt over, imens overtrækket stadig er flydende, og skær kagen ud i portionsstykker, når overtrækket har sat sig.
