Kage og dessert

Muffins med banan og blåbær

15. februar 2011 af Lone Viggers
Skønne muffins med banan og blåbær

20 stk.

Det skal du bruge:
1 dl flydende fedtstof
150 g sukker
2 æg
½ dl skummet- eller minimælk
250 g hvedemel
½ stang vanilje eller
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 banan
100 g blåbær

Lækre linser

Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200° (180° varmluft).

2. Pisk fedtstoffet hvidt og luftigt sammen med sukkeret. Pisk derpå æggene i ét ad gangen. Tilsæt mælk, mel og korn fra vaniljestangen rørt med 1 tsk. sukker samt bagepulver. Rør forsigtigt dejen sammen.

3. Mos bananen med en gaffel og vend den i dejen sammen med blåbærrene.

4. Fordel dejen i 20 muffinforme og bag kagerne i 15 min. Energi pr. muffin 500 kJ (120 kcal) Protein: 7 % (2 g) Kulhydrat: 63 % (19 g) Fedt: 30 % (4 g) Hvis du vil tabe dig, kan
du spise 1 muffin - den svarer til et mellemmåltid.

Lækre muffins

Sponsoreret indhold