Kage og dessert

Pina Molada

18. juli Af Julie Hey. Foto: Betina Hastoft.
Glæd dine gæster med en forfriskende drik med ananas. Hvis du ønsker en drink med alkohol, kan du tilføje lidt lys rom.
4 personer
Pina Molada:
½ stor, moden ananas
1 håndfuld frisk mynte
1 dåse kokosmælk (400 ml)
Isterninger
1 usprøjtet limefrugt
Evt. lys rom

Fremgangsmåde:

Skræl ananassen, og fjern stokken.

Skær frugtkødet i store tern, og hak mynten – men gem et par skiver ananas og myntestilke til pynt.

Blend ananassen med kokosmælk og isterninger i en blender eller foodprocessor, og smag til med mynte, friskpresset limesaft og fint­revet limeskal.

Fordel drinken i kolde drinksglas, pynt med ananasskiver og myntestilke, og servér.

Tip: Hvis du ønsker en drink med alkohol, kan du tilføje lidt lys rom.

Sponsoreret indhold