Kage og dessert
Pina Molada
18. juli Af Julie Hey. Foto: Betina Hastoft.
Glæd dine gæster med en forfriskende drik med ananas. Hvis du ønsker en drink med alkohol, kan du tilføje lidt lys rom.

4 personer
Pina Molada:
½ stor, moden ananas
1 håndfuld frisk mynte
1 dåse kokosmælk (400 ml)
Isterninger
1 usprøjtet limefrugt
Evt. lys rom
Fremgangsmåde:
Skræl ananassen, og fjern stokken.
Skær frugtkødet i store tern, og hak mynten – men gem et par skiver ananas og myntestilke til pynt.
Blend ananassen med kokosmælk og isterninger i en blender eller foodprocessor, og smag til med mynte, friskpresset limesaft og fintrevet limeskal.
Fordel drinken i kolde drinksglas, pynt med ananasskiver og myntestilke, og servér.
Tip: Hvis du ønsker en drink med alkohol, kan du tilføje lidt lys rom.

Læs også