Kage og dessert

Rabarber crumble

25. april 2012 af Kim Gravenhorst
Lav lækker rabarber crumble med ingefær

Rabarber crumble til 4 personer

Det skal du bruge:
Rabarber:
Ca. 400 g rabarber
1 dl rørsukker
2 tsk. revet ingefær
25 g smør

Dej:
50 g mel
100 g havregryn
100 g sukker
50 g hakkede hasselnødder
1 tsk. stødt kanel
75 g smør

Opskrift på citrontærte

Tilbehør:
Evt. flødeskum

Sådan gør du:
Rabarber: Skær rabarberne i 3 cm lange skiver på skrå og vend dem i en blanding af sukker og ingefær. Læg dem i et tærtefad smurt med smør og bag dem i ovnen ved 175° i ca. 15 min.

Dej: Rør mel, havregryn, sukker, hasselnødder, kanel og blødt smør sammen og fordel massen oven på rabarberne. Sæt din rabarber crumble i ovnen igen og bag den i endnu 20 min., til den er sprød ovenpå.

Servér evt. din rabarber crumble med flødeskum.

Sponsoreret indhold