Rabarberlagkage med hvid chokoladecreme

Det skal du bruge
3 færdigkøbte lagkagebunde
Rabarberkompot:
400 g rensede rabarber
Ca. 250 g brun farin
300 g hindbær (frosne)
Kornene fra 1 vaniljestang
Evt. kartoffelmel
Chokoladecreme:
250 g cremefraiche 38 %
½ tsk. revet, finthakket citronskal (økologisk)
100 g grofthakket, hvid chokolade
25 g kokosmel
Pynt:
Evt. lidt ristet kokosmel
Sådan gør du
Kompot: Snit rabarberne i tynde skiver og kom dem i en kasserollekasserolle sammen med vaniljekorn og farin. Bring det i kog og lad det simre under låg i ca. 8 min., til rabarberne er møre. Tilsæt de frosne hindbær, bring det hele i kog igen og lad det småkoge uden låg i ca. 5 min. Smag til med sukker (kompotten skal smage let syrligt). Jævn evt. med kartoffelmel udrørt i lidt vand, hvis kompotten er tynd. Lad den afkøle. Fordel kompotten mellem lagkagebundene og lad kagen trække i 1-2 timer ved stuetemperatur.
Chokoladecreme: Rør cremefraiche med citronskal, chokolade og kokosmel og fordel det på toppen i et jævnt lag.
Drys evt. kagen med lidt ristet kokosmel.