Kage og dessert

Små kokostærter med hindbær og mascarpone

29. juni 2013 af Opskrifter og foto: Fra bøgerne DET SØDE KØKKEN
Fine små tærter til dessertbordet

Ingredienser til kokostærter med hindbær og mascarponecreme

Tid: 20 minutter.
Bagetid: 5-8 minutter.
Antal: 4 små tærter.

Kokosbunde:

75 g smør
100 g sukker
75 g kokosmel
1 æg
2 tsk. hvedemel
1 tsk. natron
Skal fra 1 usprøjtet limefrugt

Mascarponecreme:

½ vaniljestang
200 g mascarpone
3 spsk. flormelis

Fyld:

125 g friske hindbær

PRØV OGSÅ: Rabarbertærte med marcipan

Fremgangsmåde til kokostærter med hindbær

Kokosbunde: Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret i en lille gryde ved svag varme og hæld det over i en skål. Rør sukkeret i. Tilsæt kokosmel, æg, mel, natron og fintreven limeskal og rør det sammen til en let tyk dej.

Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt med en spiseske dejen på pladerne i 8 runde klatter (4 klatter på hver). Sørg for, at der er stor afstand mellem kagerne, da de flyder ud under bagningen. Bag kagerne øverst i ovnen i 5-8 minutter. Løft kagerne væk fra bagepladen med en palet og lad dem afkøle helt på en rist.

Mascarponecreme: Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør mascarpone sammen med flormelis og vaniljekorn.

Læg kokosbundene sammen to og to med mascarponecreme og hindbær imellem.

PRØV OGSÅ: Jordbærtærte med chokoladecreme

Sponsoreret indhold