Små kokostærter med hindbær og mascarpone

Ingredienser til kokostærter med hindbær og mascarponecreme
Tid: 20 minutter.
Bagetid: 5-8 minutter.
Antal: 4 små tærter.
Kokosbunde:
75 g smør
100 g sukker
75 g kokosmel
1 æg
2 tsk. hvedemel
1 tsk. natron
Skal fra 1 usprøjtet limefrugt
Mascarponecreme:
½ vaniljestang
200 g mascarpone
3 spsk. flormelis
Fyld:
125 g friske hindbær
PRØV OGSÅ: Rabarbertærte med marcipan
Fremgangsmåde til kokostærter med hindbær
Kokosbunde: Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret i en lille gryde ved svag varme og hæld det over i en skål. Rør sukkeret i. Tilsæt kokosmel, æg, mel, natron og fintreven limeskal og rør det sammen til en let tyk dej.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt med en spiseske dejen på pladerne i 8 runde klatter (4 klatter på hver). Sørg for, at der er stor afstand mellem kagerne, da de flyder ud under bagningen. Bag kagerne øverst i ovnen i 5-8 minutter. Løft kagerne væk fra bagepladen med en palet og lad dem afkøle helt på en rist.
Mascarponecreme: Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør mascarpone sammen med flormelis og vaniljekorn.
Læg kokosbundene sammen to og to med mascarponecreme og hindbær imellem.
