Kage og dessert

Småkager med peanuts

17. februar 2014 af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Disse lækre småkager med peanuts og mørk chokolade er særdeles nemme at lave. Og dejen kan du røre sammen, længe før kagerne skal bruges. Opbevar den blot på køl, så kan du bage ved passende lejlighed.

Lone Landmands småkager med peanuts

Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.

Lone Landmand deler hver
uge ud af sine lækre opskrifter
fra Lones Landkøkken i
Ude og Hjemme.

[email protected]

Ca. 25 stk.

Ingredienser

175 g mel
½ tsk. natron
250 g farin
1 tsk. vaniljesukker
¾ tsk. fint salt
150 g ristede, saltede peanuts
100 g grofthakket mørk chokolade
150 g smør skåret i tern
1 stort æg

PRØV OGSÅ: Lone Landmands chokoladesmåkager med chili

Fremgangsmåde

Sæt dejen på køl i mindst ½ time. Forvarm din ovn til 175° (ikke varmluft). Smør nogle bageplader og afsæt dejen herpå i valnøddestore kugler. Lav god plads imellem kagerne, da dejen flyder ud under bagningen. Bag kagerne ad flere omgange, til al dejen er brugt. Bemærk! Ovne bager forskelligt, så du må holde øje med kagerne. De skal akkurat flyde ud og boble op i midten - det tager 12-14 min.
Lad kagerne afkøle i 1 minuts tid på bagepladen og flyt dem derefter over på en rist, så de bliver sprøde.

Galleri: 7 lækre opskrifter på brød

Sponsoreret indhold