Opskrifter

Svampet chokoladekage med cremet skildpadde-mousse bagt i bradepande

Tirsdag, 27. februar 2024(opd. 8. april)Af Line Holt Nielsen Foto: Maria /Tegner Media
Skildpaddekage er en favorit blandt chokoladeelskere og tilbyder en sød og tilfredsstillende smagsoplevelse, der er svær at modstå.
12 personer
Chokoladekage
225 g smør
75 g rent kakaopulver
1 knsp. salt
3 æg
375 g sukker
375 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
3¾ dl kærnemælk eller yoghurt naturel
Rom-karamelmousse
5 blade husblas
65 g mørk chokolade
1 dåse karamelliseret mælk
1 knsp. salt
1½ spsk. romessensmørk rom (kan udelades)
5 dl piskefløde
Pynt
120 g Toms Kæmpeskildpadder eller Mini skildpadder