Tærte med kokosremonce og bær

Opskrift på tærte med kokosremonce og bær
10 personer
Sværhedsgrad: Medium
Arbejdstid: 30 minutter
Bagetid: Cirka 45 minutter
Temperatur: 180°, varmluft
Mørdej:
100 g blødt smør
200 g hvedemel
70 g lyst rørsukker
2-3 spsk. vand
Kokosremonce:
100 g blødt smør
100 g lyst rørsukker
100 g marcipan
50 g kokosmel
1 spsk. hvedemel
2 æg
300 g friske bær
Tilbehør:
Cremefraiche eller vaniljeis
SE OGSÅ: Bærtærte med mandelmel
Fremgangsmåde til tærte med kokosremonce og bær
Mørdej: Smuldr det bløde smør sammen med hvedemel og sukker til det minder om brødkrummer. Saml hurtigt dejen med en smule vand. Ælt kun lige kort, til dejen er ensartet, dæk den derefter med husholdningsfilm og kom den i køleskabet i 30 minutter. Lav i mellemtiden fyldet.
Fyld: Ælt det bløde smør sammen med sukker og marcipan, indtil det er en ensartet masse. Tilsæt kokosmel, hvedemel og de 2 æg. Rør det rigtig godt sammen.
Montering: Rul mørdejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på cirka 4 mm og kom den over i en tærteform, diameter cirka 20 cm og gerne med løs bund. Fordel fyldet i tærten og placér rengjorte og skyllede bær ned i fyldet. Bag tærten ved 180° i cirka 45 minutter, til kanten er gylden, og fyldet har sat sig.
Servér med kold cremefraiche eller vaniljeis.
Er du lige så vild med kage som os? Så vær med i fællesskabet på Facebook, hvor næsten 30.000 kageentusiaster deler ud af gode tips og opskrifter.
Klik på billedet eller "synes godt om" lige HER