Valnøddekager med hvid chokolade

Ingredienser til valnøddekager
Dej
150 g smør
250 g mel
75 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
Fyld
150 g hvid chokolade
2½ dl valnøddekerner
85 g kokosmel
1 dåse sødet, kondenseret mælk (findes i supermarkedernes bageafdelinger)
Sådan bages valnøddekager
Tænd ovnen på 200°. Beklæd et ovnfast fad på ca. 20 x 20 cm med bagepapir.
Dej: Ælt smør, mel, flormelis og vaniljesukker, til det akkurat hænger sammen, og tryk dejen ud i bunden af fadet.
Fyld: Hak chokoladen groft. Hak valnøddekernerne fint, men ikke så fint, at de bliver til mel. Bland hvid chokolade, valnødder, kokosmel og kondenseret mælk og fordel massen oven på dejen.
Sæt fadet i ovnen og bag kagen i 25 min., eller til overfladen er smukt gylden.
Når kagen er kølet helt af, kan du skære den i snitter. Du bestemmer selv størrelsen.