Vaniljekranse

Vaniljekranse
(80-100 stk.)
Det skal du bruge:
1 kødhakker med kageplade (stjernehul)
Bagepapir
250 g mel
180 g smør/margarine
125 g sukker
½ æg
125 g finthakkede mandler
1 vaniljestang
Det er ikke kun vaniljekranse der hører sig julen til, også brunkager skal der bages, for at det er rigtig jul. Få opskriften her
PRØV OGSÅ: Bradepandekage
Fremgangsmåde
Bland melet, de finthakkede mandler og kornene fra vaniljestangen.Smuldr fedtstoffet i melblandingen.
Tilsæt æg, sukker og ælt dejen sammen.
Sæt dejen i køleskabet i ca. en time.Tænd ovnen på 200°C.
Kør dejen gennem en kødhakker forsynet med et stjernehul i kagepladen eller tril evt. dejen ud i tynde runde stænger i hånden. Form stængerne til kranse og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag vanillekransene på øverste rille i 8 min. i den 200°C varme ovn.
Afkøl vanillekransene på en rist.