Kage og dessert

Vaniljekranse fra La Glace

18. november 2013 af Chefkonditor Lars Juul, La Glace
Chefkonditor Lars Juul fra La Glace deler her sin opskrift på vaniljekranse. Opskriften på de smagfulde vaniljekranse hører til blandt chefkonditorens julefavoritter.

Ingredienser til vaniljekranse

200 gram sukker
375 gram smør
Kornene fra 1 vaniljestang
1 æggeblomme
550 gram mel
1 teskefuld vand

Se også Kirsebærparfait med frugtis og Bedstemors gode råd

Fremgangsmåde til vaniljekranse

Sukker, smør, kornene fra en vaniljestang og æggeblomme arbejdes sammen.

Mel tilsættes lidt efter lidt. Til sidst tilsættes en tsk. vand (vandet gør dejen mere sej og fleksibel).

Dejen afkøles i køleskab.

Dejen sprøjtes derefter ud med en bollesprøjte eller gammeldags kødhakkemaskine med vaniljekranse-tilbehør.

Dejen formes som vaniljekranse, der sættes på en bageplade med bagepapir og bages ved 190º i 8-10 minutter.

Flere opskrifter på vaniljekranse her

Er du lige så vild med kage som os? Så vær med i fællesskabet på Facebook, hvor næsten 30.000 kageentusiaster deler ud af gode tips og opskrifter.
Klik på billedet eller "synes godt om" lige HER

Her er 10 ultralækre kageopskrifter

Vi har samlet de mest populære kageopskrifter, og samlet dem i et galleri nedenfor. God bagelyst!

Årets top 10 kager

Sponsoreret indhold