Vaniljekranse fra La Glace

Ingredienser til vaniljekranse
200 gram sukker
375 gram smør
Kornene fra 1 vaniljestang
1 æggeblomme
550 gram mel
1 teskefuld vand
Se også Kirsebærparfait med frugtis og Bedstemors gode råd
Fremgangsmåde til vaniljekranse
Sukker, smør, kornene fra en vaniljestang og æggeblomme arbejdes sammen.
Mel tilsættes lidt efter lidt. Til sidst tilsættes en tsk. vand (vandet gør dejen mere sej og fleksibel).
Dejen afkøles i køleskab.
Dejen sprøjtes derefter ud med en bollesprøjte eller gammeldags kødhakkemaskine med vaniljekranse-tilbehør.
Dejen formes som vaniljekranse, der sættes på en bageplade med bagepapir og bages ved 190º i 8-10 minutter.
Flere opskrifter på vaniljekranse her
Er du lige så vild med kage som os? Så vær med i fællesskabet på Facebook, hvor næsten 30.000 kageentusiaster deler ud af gode tips og opskrifter.
Klik på billedet eller "synes godt om" lige HER

Her er 10 ultralækre kageopskrifter
Vi har samlet de mest populære kageopskrifter, og samlet dem i et galleri nedenfor. God bagelyst!