Kage og dessert

Bagte æbler

25. oktober 2011 af Pia Friis Andreassen
Lækre bagte æbler med vaniljeparfait

4 personer

Det skal du bruge:
Bagte æbler: 4 æbler, 1 spsk. sukker, 1 tsk. kanel, 2 spsk. smør.

Vaniljeparfait: 4 pasteuriserede æggeblommer, 60 g florsukker, kornene fra ½ vaniljestang, ½ l piskefløde.

Pynt: Høvlet chokolade, mynteblade.

Find masser af lækre køkkenartikler i Ude og Hjemmes webshop

Sådan gør du:
Vaniljeparfait: Pisk æggeblommer og florsukker grundigt sammen. Rør vaniljekorn i og vend derefter den stiftpiskede fløde i. Hæld cremen i en frysefast beholder og frys den i mindst 6 timer. Bagte æbler: Opvarm ovnen til 160°. Halvér æblerne og fjern kernehusene. Drys sukker og kanel over. Fordel smør i "hullerne". Sæt æblerne i den varme ovn i ca. 30 min.

Lækre muffins


Sponsoreret indhold