Julie Berthelsen serverer: Muffinbrød

Sidste år udgav Julie Berthelsen en kogebog med egne sunde opskrifter, og i 2013 blev hun nr. to i Masterchef, hvor hun diskede op med avanceret madlavning. Men som mor skal det også nogle gange bare være nemt, hurtigt og passe til børns smagsløg.
- Denne menu til fire laver jeg ofte, når vi får gæster i weekenden. Meget af maden kan forberedes dagen før eller om morgenen, og så lever det op til mit køkkenmotto: Toplækkkert, men simpelt.
Her får du en smagsprøve.
Få opskrifterne til hele menuen i Ude og Hjemme nr. 9, der er i handlen fra onsdag den 2. marts 2016.
LÆS OGSÅ: 16-årig fødte i toilettet
Muffinbrød
Ca. 12 stk.
Ingredienser
1 pakke gær
½ kilo hvid hvede
3 dl lunkent vand
3 spsk. olie
1 tsk. salt
LÆS OGSÅ: Anne-Maries brevkasse: Den evige single
Sådan gør du
Kom vand i en skål og lad gæren smelte deri. Kom salt og olie i og bland mel i lidt efter lidt, indtil du har en lind dej. Jeg bruger en dejmaskine og lader den ælte i 5 min. Fordel dejen i muffinforme. Husk at smøre formene med lidt olie, hvis du bruger en metalmuffinform. Lad dem hæve tildækket i 20 min. og tænd for ovnen på 200º varmluft.
Bagetiden er ca. 12 min.


