Tab dig med lavkarbo-brød

Inger Kløkstad har selv haft problemer med vægten, og hun savnede godt brød, mens hun var i gang med at tabe sig. Det fik hende i gang med at udvikle sunde og mættende brød.
Her er hendes opskrift på et sundt brød: Lavkarbo-brød
1 brød / 20-30 skiver

250 g hytteost
5 æg
½ dl rapsolie
3 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
2 tsk. Fiber Husk
2 tsk. johannesbrød-kernemel
50 g Fibrex
50 g hørfrø
40 g solsikkefrø
40 g sesamfrø
30 g hakkede valnødder
Brug en stavblender til at blande hytteost, æg og rapsolie. Tilsæt derpå de øvrige ingredienser og lad dejen stå i 10 min., således at Fiber Husk’en og johannesbrødkernemelet kan suge væde.
For en brødform på 1½ liter med bagepapir og hæld dejen heri.
Bag brødet ved 180° i ca. 30 min.
Sænk ovnens temperatur til 150° og lad brødet bage i endnu 30 min.
Tag brødet ud af formen og lad det efterbage ved 180° i ca. 20 min.
