Prinsessekager

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175°.
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Sigt kartoffelmel, hvedemel og bagepulver i, og vend dejen godt sammen.
Smør en springform (Ø ca. 24 cm) med smør, og strø bund og kanter med sukker. Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 30 minutter.
Afkøl kagen helt, og del den i 3 bunde. Stik hver bund ud til 3-4 små bunde med en udstikker eller et drikkeglas.
Fyld:
Udblød husblas i en skål med koldt vand i 10 minutter.
Kog mælk, sukker, æggeblommer, majsstivelse og vaniljesukker op i en gryde. Lad det simre nogle minutter til en tyk creme. Smelt husblas i cremen 1 blad ad gangen.
Afkøl cremen i køleskabet i ca. 1 time, så den er kold, men ikke for stiv.
Pisk fløden til skum, og vend det med cremen.
Mos hindbær og flormelis sammen til en puré med en gaffel. Bruger du hindbær fra frost, så giv dem et opkog.

Citron-cupcakes med marcipan og birkes
Sammenlægning og pynt:
Byg kagerne op af 3 lag bund med hindbærmos og kagecreme imellem bundene og kagecreme i en let kuppelform på toppen. Stil kagerne køligt i 1 time.
Bland marcipan og fondant. Læg evt. blandingen køligt, hvis den er blevet for varm.
Del overtrækket i lige så mange portioner, som du har kager. Rul hver portion ud i en cirkel, som er stor nok til at overtrække kagen, og fold den omkring.
Pynt f.eks. med en marcipanrose.
Prinsessekager
