tærter

Æblemazarin

13. december 2016 af Anne Skovgaard-Petersen
Lækker kage med æbler, marcipan, mandler og rørsukker.

6-8 stk.

Ingredienser

200 g marcipan
50-75 g mandler
150 g blødt smør
150 g rørsukker
2-3 æg
75 g mel
2-3 æbler
1 spsk. perlesukker

Tilbehør
Flødeskum eller cremefraiche

(Se fremgangsmåde under banneret...)

Fremgangsmåde

Riv marcipanen groft. Skold, smut og hak mandlerne. Rør smør og rørsukker godt sammen og rør derefter æggene i ét ad gangen. Rør marcipan, mandler og mel i dejen.
Fyld dejen i en smurt tærteform med en diameter på ca. 24 cm. Skær æblerne i smalle både og læg dem oven på dejen. Drys perlesukker over.
Bag kagen på midterrillen ved 200° i ca. 30 min. Spis den lun eller kold med flødeskum eller cremefraiche.

Flere kager med æbler:

Flere kager med æbler

Sponsoreret indhold