tærter
Portions-svampetærter med bacon
25. oktober 2016 af Kristina Marckmann
Lækre, små svampetærter med bacon, løg, persille og fløde.

6 personer
Ingredienser
150 g bacon i tern
1 spsk. smør
1 løg
350 g blandede svampe
Salt og peber
1 dl fløde
1 dl persille
2 portioner færdigkøbt tærtedej
1 æg til pensling
PRØV OGSÅ: Tærte med spinat, feta og dijonsennep
Fremgangsmåde
Rist baconternene sprøde i smørret og tag dem af panden.
Hak løget og skær svampene i skiver. Rist løg og svampe gyldne i fedtet, krydr med salt og peber og hæld fløden ved. Lad fløden koge ind, tag svampe og løg af varmen og rør bacon og hakket persille i.
Beklæd 6 små forme med to tredjedele af dejen, fordel svampefyldet i formene og lav låg af resten af dejen. Pensl tærterne med æg og bag dem ved 200° i 25 min.