Kage og dessert

Banan-blåbær-muffins

30. maj 2011 af Lisa Bolting
Lækre banan-blåbær-muffins fra SlankeKlubben

12 stk

Det skal du bruge:
2 bananer
¼ l kærnemælk
6 spsk. olivenolie
2 æg
300 g hvedemel
125 g havregryn
1½ tsk. natron
100 g rørsukker
150 g blåbær, optøet fra frost
Smør til formene

Sådan gør du:
Mos bananerne og rør mosen sammen med kærnemælk, olie og æg. Bland mel, havregryn, natron og sukker i en anden skål og bland derpå bananblandingen med de tørre ingredienser. Rør det hurtigt sammen med en træske.

Blandingen vil se lidt klumpet ud, men rør ikke for meget. Vend de optøede blåbær i. Smør 12 muffinforme og bag kagerne i 18-20 min. ved 180°.

GRATIS KOGEBOG - Melder du dig ind i SlankeKlubben nu får du en dejlig kogebog gratis!

Lav en lækker og sund blåbærtrifli

TIP
Du kan bruge brombær i stedet for blåbær.

Energi pr. kage
247 kcal / 1033 kJ
Fedt: 8 g
Kulhydrat: 39 g
Protein: 5 g
Kost bre: 3 g

Sponsoreret indhold