Kage og dessert

Blommetrifli

13. september 2016 af Kristina Marckmann
Skøn dessert med syltede blommer på en bund af makroner i portvin og toppet med et lag råcreme.

4 personer

Ingredienser

60 g makroner
½ dl lys portvin eller æblecider
300 g blommer
100 g sukker

Creme
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
1 vaniljestang
50 g sukker
2 dl piskefløde

Pynt
Mynte

PRØV OGSÅ: Stikkelsbærdessert

Fremgangsmåde

Knus makronerne let, fordel dem i fire glas og hæld vin eller cider over. Kom halverede, udstenede blommer og sukker i en gryde og kog dem med en anelse vand i ca. 5 min., til blommerne er let møre, men ikke mosede. Lad dem afkøle.
Kom blommerne over makronerne.
Pisk æggeblommerne luftige med vaniljekorn og sukker.
Pisk fløden stiv, vend den i æggesnapsen og hæld råcremen over blommerne.
Stil desserten koldt og pynt med lidt mynte.

10 lækre kager og desserter med pærer:

10 lækre kager og desserter med pærer

Sponsoreret indhold