Kage og dessert

Chokoladekager med mascarponecreme

15. august 2016 af Kristina Marckmann
Lækre små kager med chokolade, lime, mascarpone og kandiserede violer.

8 stk.

Ingredienser

Chokoladekager
75 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
200 g mel
50 g mørk chokolade
Skal og saft af 1 usprøjtet lime

Mascarponecreme
1 pasteuriseret æggeblomme
20 g flormelis
½ stang vanilje
125 g mascarpone
1 dl piskefløde
1 spsk. kandiserede violer

Tilbehør
Friske bær

Fremgangsmåde

Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Rør æggene i skiftevis med melet.
Smelt chokoladen og vend den i sammen med revet limeskal og limesaft.
Hæld dejen i 8 små, smurte tærteforme og bag dem i ovnen ved 200° i 15 min. Lad dem afkøle på en rist.
Pisk æggeblomme, flormelis og kornene fra vaniljestangen til en lys og luftig masse. Rør mascarponen i.
Pisk fløden til skum og vend den i mascarponecremen. Kom cremen i en sprøjtepose og dekorér de kolde tærter med creme. Drys med violer og servér kagerne med friske bær.

PRØV OGSÅ: Citronmuffins

Flere fristende chokoladekager:

Fristende chokoladekager

Sponsoreret indhold