Citron-cupcakes med marcipan og birkes

50-80 små kager (antallet afhænger af formenes størrelse)
Ingredienser til cupcakes
250 g blødt smør
240 g lyst rørsukker
200 g marcipan
Fintrevet skal og saft af 1 sprøjtet citron
4 æg
50 g hvedemel
50 g mandelmel
50 g blå birkes
50-80 små forme (papir eller silikone)
Evt. sukkerpynt
Mascarponecreme:
250 g mascarpone
3 spsk. lemoncurd (se evt. opskrift på forrige side)
Prøv også: Cupcakes med karamelhjerte og citronfrosting
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175º.
Pisk smør og rørsukker lyst med en elpisker. Riv marcipanen groft og pisk den i smørblandingen sammen med citronskal. Pisk 1 æg ad gangen i dejen. Bland hvedemel, mandelmel og birkes sammen og rør det i dejen med en ske. Fordel dejen i de små muffinforme og bag kagerne i ovnen i ca. 15 min., til de er lige akkurat gennembagte. Dryp citronsaft over de nybagte og stadig varme cupcakes. Lad dem køle helt af.
Mascarponecreme: Rør mascarpone sammen med lemoncurd til en jævn creme. Fyld cremen i en sprøjtepose og sprøjt en lille, fin top creme på hver kage.
Dekorér evt. med sukkerpynt og servér straks.