Kage og dessert

Danmarks bedste ta' med-kage

28. juni 2011 af Redaktionen
Vind en dag i køkkenet med Mette Blomsterberg!

Uanset om du skal mødes med mødregruppen, om der skal være lidt hygge i sportsklubben eller på aftenskoleholdet, eller om du bare skal ses med naboerne, veninderne eller familien, så er det altid velkomment med et stykke dejlig hjemmebagt kage.

Du har helt sikkert opskriften på en ganske bestemt kage, som du er kendt for i din omgangskreds, og som du gang på gang bliver bedt om at tage med til hyggestunderne.

Nu kan du dele din allerbedste opskrift med Ude og Hjemmes læsere og samtidig få mulighed for at blive endnu dygtigere til at bage. Vi udskriver nemlig en konkurrence om, hvem der laver Danmarks bedste ta' med-kage. Og vinder du, kan du og fire af dine veninder blive undervist i den fineste konditorkunst af hele Danmarks konditor, Mette Blomsterberg, som du måske kender fra DR's udsendelser "Det søde liv".

Du kan sende opskriften på en velsmagende bradepandekage eller saftige muffins, lækre tærter eller horn med spændende indhold eller måske noget helt femte. Eneste betingelse er, at kagen/kagerne forholdsvis nemt kan transporteres.

Dommer i konkurrencen er Ude og Hjemmes kok, Pia Friis Andreassen. Pia vil, blandt de indkomne forslag, udvælge de bedste opskrifter, som vil blive offentliggjort i et tillæg, der kommer med Ude og Hjemme i løbet af efteråret. Og alle, der får deres opskrift i tillægget, vil blive præmieret med et eksemplar af Mette Blomsterbergs bog "Blomsterbergs søde sager".

Så skynd dig at finde din allerbedste opskrift frem. Du har chancen for at vinde en uforglemmelig oplevelse, og Ude og Hjemmes læsere kan få din bedste kagehemmelighed.

Bliver din opskrift valgt som den bedste ta' med-kage, kan du se frem til en enestående gevinst. Sammen med ¬ fire veninder/ kolleger/familiemedlemmer inviteres du til en dag hos Ude og Hjemme i København.

Her vil I alle få mulighed for at forsøge jer i den svære konditorkunst med konditor Mette Blomsterberg som vejleder.

Arrangementet finder sted:
20. september 2011
Adresse: Aller Media A/S,
Havneholmen 33
1561 København V

Du vælger selv de ¬ fire personer, som du gerne vil dele oplevelsen med. Dagen begynder kl. 12.00, hvor Ude og Hjemme byder velkommen med en let frokost. Herefter vil vi gerne vise jer rundt i vores hus. Bl.a. vil I besøge redaktionen, hvor Ude og Hjemme hver uge produceres.

Kl. 14-18 går I så i "skolekøkkenet", hvor Mette Blomsterberg står klar til at give gode råd og fif fra sig. Alle deltagere får desuden en kagebog signeret af Mette Blomsterberg.

Ude og Hjemme betaler din og dine ¬ fire ledsageres rejseomkostninger mellem jeres hjem og Aller Media, sålænge der anvendes egen bil, tog eller bus.

Sådan deltager du:
Send os din allerbedste opskrift på en kage, som egner sig til at blive transporteret. Opskriften, som gerne må være ledsaget af et fotogra¬fi (det er dog ingen betingelse), skal være fremme hos os senest: Tirsdag den 12. juli 2011.
Du kan sende os opskriften på mail: [email protected] Husk at skrive"Kagekonkurrence"i emnefeltet.

Du kan også sende opskriften med posten til:
Ude og Hjemme
Havneholmen 33
1561 Kbh. V
Mærk kuverten "Kagekonkurrence"

Husk at anføre dit navn og din adresse (også hvis du sender pr. mail) og meget gerne et telefonnummer, hvor vi kan kontakte dig. Vi forbeholder os ret til at offentliggøre alle indsendte opskrifter i Ude og Hjemme både i bladet og på vores hjemmeside, www.udeoghjemme.dk

Vinderen vil få besked inden udgangen af uge 33.

Sponsoreret indhold