Lækkert kagehæfte

I Ude og Hjemme i denne uge får du et lækkert kagehæfte fyldt med læsernes bedste kager.
Her får du en lille forsmag! Prøv Lis Nymands lækre opskrift på fersken/gulerodsmuffins.
Meld dig ind i Ude og Hjemmes facebook her!
Meget saftige fersken/gulerodsmuffins af Lis Nymand, Frederikshavn
Cirka 24 muffins
Det skal du bruge:
300 g blød magarine
400 g sukker
4 æg
250 g fint revet gullerødder
1 dåse ferskner, cirka 500 g
½ dl ferskensaft
200 g kokosmel
3 tsk. natron
1 spsk. vaniliesukker
350 g mel
Mandelglasur:
200 g fl ormelis
2-3 dråber mandelessens
¼ dl kogende vand
Evt. færdigkøbte sukkergulerødder til pynt
Sådan gør du:
Blend ferskner og ferskensaft. Riv gulerødder.Rør magarine og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, fersken, kokosmel, natron og vaniljesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet.
Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i cirka 20 minutter ved 200°. Dejen kan også bages i en bradepande på 25 x 35 beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175° i cirka 45 minutter. Når kagen er kold, overtrækkes den med mandelglasur.