Kage og dessert

Mazarinkage til dig der spiser LCHF

9. september 2022 af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger, FJ 39 2015
Vi elsker en god mazarinkage, og derfor er vi lykkelige for at have fundet en opskrift, som smager skønt og hvor der er sparret på kulhydraterne.

Opskrift på LCHF Mazarinkage

Vi elsker en god mazarinkage, og derfor er vi lykkelige for at have fundet en opskrift, som smager skønt og hvor der er sparret på kulhydraterne!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ingredienser - Mazarinkage

6 æg

1½ dl fløde

200 g smeltet smør

5 spsk. Sukrin Gold

2 spsk. pofibre

1 spsk. Husk

100 g mandelmel

1½ tsk. bagepulver

1½ spsk. mandelessens

100 g chokolade 70%

3/4 dl fløde

25 g smør

1 spsk. hakkede mandler

1 spsk. frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde - Mazarinkage

Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen, tilsæt Sukrin Gold, pofibre, Husk, mandelmel, bagepulver og mandelessens og pisk dejen godt igennem.

Kom dejen i en smurt 22 cm springform og bag den ved 150° varmluft i 50 min.

Hak chokoladen og varm fløden op til kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen og rør, til den er smeltet, og massen er ensartet. Rør smørret i, lad massen køle lidt og fordel den over kagen.

Drys kagen med mandler og frysetørrede hindbær.

Sponsoreret indhold