Mazarinkage til dig der spiser LCHF

Opskrift på LCHF Mazarinkage
Vi elsker en god mazarinkage, og derfor er vi lykkelige for at have fundet en opskrift, som smager skønt og hvor der er sparret på kulhydraterne!
Ingredienser - Mazarinkage
6 æg
1½ dl fløde
200 g smeltet smør
5 spsk. Sukrin Gold
2 spsk. pofibre
1 spsk. Husk
100 g mandelmel
1½ tsk. bagepulver
1½ spsk. mandelessens
100 g chokolade 70%
3/4 dl fløde
25 g smør
1 spsk. hakkede mandler
1 spsk. frysetørrede hindbær

Æblemazarin
Fremgangsmåde - Mazarinkage
Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen, tilsæt Sukrin Gold, pofibre, Husk, mandelmel, bagepulver og mandelessens og pisk dejen godt igennem.
Kom dejen i en smurt 22 cm springform og bag den ved 150° varmluft i 50 min.
Hak chokoladen og varm fløden op til kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen og rør, til den er smeltet, og massen er ensartet. Rør smørret i, lad massen køle lidt og fordel den over kagen.
Drys kagen med mandler og frysetørrede hindbær.
