Kage og dessert

Minutlagkage

8. august 2011 af Redaktion
En sidste øjeblikslagkage,der bages i mikroovn og kan laves, mens gæsterne sætter sig godt til rette

Samlet tid 30 min. Bagetid: 3 x 5 min.

8 stk.

Det skal du bruge:
Bunde
1½ dl hasselnødder
125 g smør eller margarine
2 dl sukker
3 dl havregryn

Fyld
3-4 dl piskefløde
1-2 tsk. kanel
1 tsk. sukker

Pynt
Kanel

Sådan gør du - trin for trin

1. Begynd med bundene: Mal hasselnødderne i en mandelkværn eller hak dem i hånden, men pas på ikke at hakke dem for fint.

2. Smelt smørret/margarinen i en overdækket skål i mikroovnen ved fuld effekt, maks. 800 W, i 1-2 min.

3. Bland de malede nødder med sukker, havregryn og smør/ margarine.

4. Brug en tallerken til at tegne en cirkel på ca. 20 cm i diameter på tre stykker bagepapir.

5. Fordel og smør nøddedejen ud på cirklerne til tynde bunde.

6. Bag bundene, én ad gangen, i mikroovnen ved middeleffekt, ca. 5 min. pr. bund. Lad bundene køle af.

7. Lav fyldet: Pisk fløden temmelig fast. Smag den til med kanel og sukker.

8. Læg bundene sammen med fløden. Slut af med et lag ren fløde.

Pynt tærten med lidt pudret kanel. Servér den med det samme.

brownie

Sort/hvid brownies

Espressokage

Espressokage

smuldrekage

Sponsoreret indhold