Påske-cupcakes med gulerod

Ingredienser (15 stk.)
1 vaniljestang
200 g farin
1½ dl rapsolie eller nøddeolie
3 æg
225 g mel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
250 g fintrevne gulerødder
Smørcreme
75 g blødt smør
125 g flormelis
100 g flødeost
Pynt
Hvid fondant
Hvide sukkerperler
Lyserøde sukkerperler
Mandelsplitter
Evt. sukkergulerødder
Sådan gør du
Cupcakes
Pisk korn fra vaniljestangen, farin, olie og æg sammen. Bland mel, bagepulver, salt, kanel og ingefær sammen. Bland gulerødder og melblanding sammen med æggemassen. Kom dejen i 15 mellemstore muffinforme og bag kagerne ved 180° i 20 min., eller til der ikke hænger dej ved, når du prikker i kagerne med en tandstikker. Lad kagerne køle af.
Smørcreme
Pisk smørret skummende og pisk flormelis i lidt efter lidt. Pisk derefter osten i lidt ad gangen. Kom cremen i en sprøjtepose med stor tylle.
Pynt
Rul fondanten ud til 1-2 mm's tykkelse. Skær hareører af fondanten. Placér to ører på hver kage og sprøjt smørcremen op, så ørerne sidder fast under cremen. Pynt med øjne og næse af hvide og lyserøde sukkerperler og sæt to mandelsplitter som tænder. Kan du finde sukkergulerødder, kan de også bruges til pynt.