Kage og dessert

Rabarbertærte

2. maj 2011 af Pia Friis Andreassen
Bag en lækker og nem rabarbertærte

6 personer

Det skal du bruge:
1 rulle tærtedej

Fyld: 2 æg, 250 g sukker, 500 g rensede og snittede rabarber

Tilbehør: Flødeskum

Pynt: Florsukker

Bag en lækker chokoladekage med mascarponecreme

Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 180°. Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Prik bunden med en gaffel. Pisk æg og sukker sammen med elpiskeren til en hvid og luftig masse. Vend forsigtig rabarberstykkerne i.

Fordel blandingen over på tærtebunden. Bag tærten på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 40 min. Pynt med drys af florsukker og nyd tærten nybagt og lun med flødeskum til.

Lækker daddeltærte

Sponsoreret indhold