Kage og dessert

Rabarbertrifli

26. marts 2011 af Kim Gravenhorst
Lækker rabarbertrifli med mandelmakroner

4 stk. rabarbertrifli

Det skal du bruge:

400 g rabarberkompot (se opskrift her på siden)
12 makroner (se nedenfor)
12 smuttede mandler til pynt
Lidt mynte til pynt

Makroner:

200 g mandler
200 g flormelis
2 æggehvider

Vaniljesauce:

¼ pose Maizena cremepulver
2 dl mælk
½ stang vanilje
½ dl piskefløde

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke nok med rabarbertrifli? Prøv lækre muffins

Rabarbertrifli - Sådan gør du:

Makroner:

Riv mandlerne helt fint eller blend dem til mel. Rør mandelmelet sammen med flormelis og æggehvider til en meget fast masse. Sprøjt massen ud som små toppe på en plade med bagepapir og bag dem i en 150° varm ovn i ca. 20 min.

Vaniljesauce:

Pisk cremepulveret ned i den kolde mælk og tilsæt marven af vaniljestangen. Lad blandingen stå koldt i en times tid og rør så fløden i.

Rabarbertrifli:

Knæk makronerne og læg dem lagvis med kompot og vaniljesauce. Pynt med hakkede mandler og evt. lidt mynte.

Lækker citronfromage

Sponsoreret indhold