Kage og dessert

Småkager med valnødder og ingefær

8. december 2015 af Lars Juul
Små lækkerbiskner til kaffen eller teen med hakkede valnødder og ingefær og et drys af sukker på toppen.

20-25 stk.

Ingredienser

100 g valnødder
170 g mel
1 tsk. stødt ingefær
100 g smør
100 g sukker + en smule til drys
1 æg

PRØV OGSÅ: Småkager med peanuts

Fremgangsmåde

Hak valnødderne fint – evt. på en blender.
Bland derefter nødderne med mel og ingefær.
Ælt smør og sukker sammen og tilsæt derpå ægget.
Arbejd melblandingen ind i smørmassen, til du har en samlet dej.
Sæt dejen i køleskab i 45 min.
Rul dejen ud til en plade på ca. 3 mm’s tykkelse og stik derpå kagerne
ud med en rund udstikker. En diameter på 4 cm vil være passende.
Læg kagerne på en bageplade med bagepapir.
Drys et tyndt lag sukker over hele overfladen, på hver kage.
Bag kagerne i 8-10 min. ved ved 190°.

Sponsoreret indhold